De dag is dan eindelijk aangebroken, Groene ster maakt zijn debuut in de Derde Divisie tegen OFC.

De wedstrijd is nog jong en Groene ster laat zien dat het niet bang is om aan te vallen. Zo laat Cem Unal zien, die de zestien inloopt en wordt neergehaald. Penalty! Achter de bal staat Vluggen.

Die heel rustig blijft en de bal binnen schiet, 1-0 voor Groene Ster. Niet veel later is OFC daar met het antwoord, op de rechterflank komt een speler door die een voorzet geeft, bij de tweede paal staat een oplettende speler die de bal binnenloopt. 1-1. Verder in de eerste helft vallen er geen doelpunten. In de tweede helft loopt de spanning heel hoog op, nadat Groene ster weer een penalty krijgt. Ditmaal Unal achter de bal, die de keeper de verkeerde hoek in stuurt. Voor de tweede keer komt Groene ster op voorsprong, 2-1.

Niet veel later krijgt Groene ster ook de mogelijkheid de stand nog verder uit te breiden, maar de bal komt tegen de paal aan. Verder was het een heel fysieke wedstrijd. Groene ster dat stand hield en overeind blijft staan. Zo weten ze ook de 2-1 over de streep te trekken. Doelpunten komen op de naam van: Thommie Vluggen (penalty) en Cem Unal (penalty).