KAARTVERKOOPINFORMATIE RODA JC KERKRADE – TOP OSS

Speelronde #5: Roda JC Kerkrade – TOP Oss. Wist je al dat online tickets altijd €2,50 goedkoper zijn?

Op zondag 8 september speelt Roda JC om 14.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen TOP Oss. Voor dit duel geldt vrije ticketverkoop voor supporters van Roda JC.

 

HOE KOOP IK DIRECT EEN TICKET?

  • Wist u dat u via de Roda JC Clubapp eenvoudig uw ticket(s) kan bestellen en laten scannen bij de toegangspoortjes? Download de app via de App Store of Google Play Store!
  • Eenvoudig online uw ticket aanschaffen? Dat kan! Ga naar www.rodajc.nl/tickets, kies zelf de stoel waar u wilt zitten en print direct uw ticket uit via het online ticketingsysteem. Wist u dat online tickets altijd €2,50 goedkoper* zijn dan fysieke tickets?!

Let op! Bent u (nog) niet in het bezit van inloggegevens voor www.rodajc.nl/tickets, maar bent u wel in het bezit van een clubkaart/seizoenkaart? Stuur dan een e-mail naar account@rodajc.nl en vermeld daarin uw relatienummer. Het relatienummer staat op de achterzijde van uw club/seizoenkaart en start met 11 of 93. U ontvangt binnen maximaal drie werkdagen een e-mail retour met daarin uw inloggegevens.

FANSHOP

Liever je ticket in de Fanshop aanschaffen? Dat kan! Bekijk hieronder de openingstijden van de Fanshop. De Fanshop van Roda JC is gelegen naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion en is geopend op:
Maandag gesloten
Dinsdag 12.00 tot 18.00 uur
Woensdag 12.00 tot 18.00 uur
Donderdag 12.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 12.00 tot 17.00 uur

WEDSTRIJDDAG

Liever je ticket op de wedstrijddag zelf aanschaffen? Ook dat kan!
Roda JC Fanshop 12.00 tot 20.00 uur
Stadionkassa 2 Gesloten
Stadionkassa 5/6 (Zuid) Gesloten
Stadionkassa 7 (West) 18.30 tot 20.00 uur

Let op: ingang 3/4 (Theo Pickée tribune) is tijdens deze wedstrijd gesloten. Supporters die normaal gesproken via ingang 3/4 het stadion betreden, kunnen via ingang 5/6 het stadion betreden.* Dit geldt alleen voor volwassen tickets. kids tickets hebben zowel online als offline dezelfde prijs.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie