Tactisch plan Ger Senden wordt perfect omgezet door zijn team

 

 

Germania Teveren heeft haar eerste driepunter in de nieuwe competitie te pakken. Teveren won het uitduel tegen Hürth met 0-2.

Een soevereine zege die in feite nog hoger uit had kunnen pakken. Door treffers van Mehmet Yilmaz (17.) und Alexander Back (21.) zat Teveren al vroeg in de wedstrijd op rozen en speelde het duel  aansluitend op soevereine wijze uit. Trainer-coach Ger Senden was na afloop een tevreden man. Na de verloren seizoenouverture heb ik het tactisch omgezet en met een vierman middenveld gespeeld. Dat pakte perfect uit. Het team heeft met veel energie gespeeld en over 90 minuten heeft  Hürth slechts een kans gehad. De 0-2 was uiteindelijk een te mager afspiegeling van de krachtverhoudingen. Maar de eerste stap is gezet en ik ben er zeker van dat de positieve lijn gaan doortrekken.”

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie