Zaterdag 14 sep / 14.30 & 19.30 uur / UITVERKOCHT

 

In kader van 25 jaar Swing-Inn Heerlen!

Jessie verhuist naar het prachtige Cuba waar zij haar dans ervaringen gaat vergroten. Zij heeft van de stijlen Zumba en Salsa weinig kennis en wil er meer ervaring in krijgen, Tussendoor gebeuren er leuke en minder leuke dingen! Op een dag ontmoet zij het cubaanse meisje Shary, die een danseres is en een rondreis wil gaan maken om haar kennis van dans te vergroten. Zij worden goede vriendinnen en Shary vraagt Jessie mee om met haar de wereldreis te maken. Jessie twijfelt en weet niet wat zij moet gaan doen….. Zal zij meegaan met de wereldreis?

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
info@cultuurhuisheerlen.nl
Reserveren: http://www.cultuurhuisheerlen.nl/reserveren.

 

Geef een reactie