Met twee goede overwinningen op zak mochten we thuis aantreden tegen RKTSV. Het hoofdveld was nat en glad maar bespeelbaar. We begonnen niet verkeerd aan de pot maar de eerste goal was toch voor de gasten. Een verdwaalde voorzet viel binnen achter de kansloze Freek Timmermans. . Ja u leest het goed.

De keeper die in mei tegen RKTSV afscheid nam van het eerste stond vandaag weer paraat vanwege een blessure van Sander Smeets.. We raakten echter geenszins in paniek en gingen onverstoord verder met voetballen. Kjell Kleijkers  trok de stand al vrij snel recht. Een vrije trap werd door de keeper gemist en viel in de korte hoek binnen en een corner van Ron Starmans hoefde hij op de doellijn maar binnen te tikken. 2-1 en wedstrijd snel gedraaid.

Voor rust waren er nog wat halve kansjes maar gescoord werd er niet meer. Na de pauze gooiden we de wedstrijd snel in het slot. Ron Starmans  kon Michel van Dinther  lanceren na goed storend werk van Alain Crutzen en Michel  van Dinther schoof de bal langs de keeper. 3-1. Een aanval later was het weer raak. Ron Starmans werd nog gestuit maar Paul Consten schoot de rebound binnen.

Hierna was de wedstrijd wel gelopen en kon het telraam erbij gepakt worden. Kjell Kleijkers  speelde zich mooi vrij in de zestien en schoof beheerst binnen voor de 5-1. Coen  tikte uit een corner van Kjell Kleijkers de 6-1 binnen. Yaël Rosenboom  werd door Michel van Dinther  diepgestuurd en scoorde nadat Alain Crutzen wederom goed had gestoord en de bal had veroverd, 7-1.

De keeper schoot daarna de bal tegen Michel van Dinther aan die druk zette en hij kon eenvoudig de 8-1 binnen tikken. Het slotakkoord was voor Yaël Rosenboom die een breedtebal van Simon Klinkenberg. knap achter de doelman schoot. 9-1 en nog een afgekeurde goal van Yaël Rosenboom . Wederom een prachtige uitslag en volgende week weer vol aan de bak.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie