Leerlingen concert muziekschool “Splash” in Heerlerheide Concert en after-party met “Tiroler Ohne Berge”

Zondag 15 december zal weer het traditionele leerlingen concert, van de muziekschool “Splash”, plaats vinden in het Corneliushuis Heerlerheide. Ook dit jaar betreft het een organisatie van Marcel Falize & Sons. Het leerlingenconcert is uiteraard een goede gelegenheid om ook in Heerlerheide, en aanverwante regio, mensen blij te maken en te genieten van een prachtige muzikale avond.

Hiertoe ter herinnering dan ook aangeven dat de vorige evenementen 2017 en 2018 als zeer succesvol te omschrijven zijn. Ook dit jaar gaat het om leerlingen van de in augustus 2016 door Marcel Falize & Sons in het leven geroepen percussieschool onder de benaming Splash (onderdeel van orkest Lift-Off).
De insteek van deze schoolopleiding is het op maat geven van lessen in o.m. kleine trom, drums, percussie en melodisch slagwerk. De Splash percussie school geeft dus les op maat en moet ook gezien worden als een voorbereiding op het conservatorium voor de (aspirant)-muzikant. Leerlingen geven, samen met de docenten van Splash en slagwerkers van Lift-Off, invulling aan dit spraakmakend evenement.
Vanzelfsprekend staat dit concert in het teken van Kerstmis met liederen als Little Drummer Boy, Jingle Bells, We Wish you a Merry Christmas, maar ook muziek van de Polar Express en nog vele andere bekende nummers. Een programma van twee uur zal gevuld worden door zo’n 100 leerlingen van de muziekschool Splash. Zij zullen dan ook hun vaardigheden aan de aanwezigen tonen.

Zoals ook de voorgaande edities beloofd het weer een fantastische middag te worden waarbij we afsluiten met een gezellige after-party verzorgd door onze eigen huisband “Tiroler Ohne Berge”. Aanvang van het concert zal 15:00 uur zijn. De after-party zal om 17:00 uur starten. Er is vrij entree dus iedereen is welkom om mee te komen genieten van deze prachtige middag om zo al lekker in de kerstsfeer te komen.

Foto Tiroler Ohne Berge

Geef een reactie