DOE MEE EN LAAT VAN JE HOREN!
Voor de 2020 editie zijn de drie dames van de organisatie, Fenna Ograjensek, Marina Veldman en Judith Eurlings, alweer opgestart. De eerste brainstormsessie heeft al plaatsgevonden en de eerste mails zijn verzonden. Een aantal mensen hebben zich al gemeld en ideetjes liggen klaar ter ontwikkeling en groei.

 

Wil jij meedoen, met je vereniging, je bedrijf, je culturele idee, als jeugdige vlogger of als vrijwilliger. Laat van je horen en stuur voor kerstmis 2019 een email naar talktofenna@gmail.com, marinaveldman@telfort.nl of info@querydesign.nl. Het gaat hierbij puur om te laten weten dat je mee wilt doen en hoeft nog geen compleet plan te zijn.

Zomerfestival Voerendaal hoopt dat jullie er weer bij zijn en zoals Fenna in een filmpje ooit zei: “Ik hoop dat het zover komt dat mensen denken, de eerste twee weken van juni, dan ga ik niet op vakantie, want dan is het Zomerfestival in Voerendaal en dat wil ik niet missen!” Blok die agenda dus maar vast van 5 t/m 14 juni 2020! Muziek, lekker eten en drinken, kunst, poëzie, toneel, dans en een educatieproject voor de jeugd. Met andere woorden cultuur op heerlijke zomeravonden, waar je hart een sprongetje van maakt.

Geef een reactie