Kevin Nowacki verruilt Hellas voor SVME

Trainer Kevin Nowacki vertrekt eind dit seizoen alweer bij VV Hellas. Nowacki gaat aan de slag bij derde klasser SVME in Mariadorp Eijsden, waar hij André Koolhof opvolgt. De huidige assistent trainer Tom Bovens wordt ook Nowacki’s assistent-trainer.

Bij SVME viel Kevin Nowacki op z’n laatst na zijn positieve optreden in Mariadorp op waar Hellas op overtuigende manier van SVME won. In Mariadorp werd al in een vroeg stadium gesproken over sportieve ambities en een daarbij passend profiel voor een opvolger van trainer André Koolhof na enkele seizoenen. Tijdens gesprekken met trainers waarbij naast het bestuur ook de spelersraad en assistent trainer aanwezig waren kwam Kevin Nowacki overtuigend als nummer 1 uit de bus.
Kevin Nowacki (39) voetbalde bij SV Limburgia en RKBSV in de jeugd. Tussen zijn 16de en 21ste werden de voetbalschoenen niet gebruikt en lag de focus op taekwondo. Daarna werd de draad opgepakt bij SV Langeberg. Vanwege zijn capaciteiten als spits speelde hij aansluitend bij diverse clubs: RIOS ’31, Minor, Blau Weiss Alsdorf, SVN, KVC Oranje, De Ster en ADVEO. Daarna startte zijn trainersloopbaan bij VV Wijnandia. Daar was de Brunsummer drie jaar trainer. In het dagelijkse leven is Nowacki werkzaam als fysiotherapeut, manueel therapeut bij Het Rughuis. Daar worden mensen behandeld die lijden aan een ernstige complexe chronische rug-, bekken- en/of nekpijn stoornis.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie