Hoofdmenu

Jeugdprins Jaysun 1e Moes bij C.V. DE BEEREN” 

 

 

Onder toeziend oog van diverse verenigingen, zijn familie en vele kinderen uit de wijk is in een prachtige ambiance in het Buurthuis Beersdal afgelopen zondag 12 januari de nieuwe jeugdprins van C.V. De Beeren uit de wijk Beersdal geproclameerd. De proclamatie was een meer als gezellige (kinder)-aangelegenheid. Maar ook vele ouderen lieten zich niet onbetuigd en deelde, ook in “sjpas en plezeer”, mee in afwachting van de nieuwe jeugdige narrenheerser. Uiteraard waren er ook kinderen gerelateerde leuke optredens.

 

Omstreeks 16.11 uur begon het aftellen van 11 tot nul en toen de spanning, over wie het zou worden, terzijde was geschoven bleek dat De Beeren gekozen hadden voor jeugdprins Jaysun 1e (Moes).

Jaysun Moes  is 10  jaar en zit op basisschool de Schakel, en woont aan de Elandstraat 81 op de Heksenberg. Laat nu zijn thuis jeugdresidentie precies gelegen zijn direct  langs de optochtroute van Groeët Ghen Hei. Dat belooft voor Jaysun, op carnavalsmaandag 24 februari (Rosenmontag) dus een aparte beleving te worden en ongetwijfeld zal hij hierin bijgestaan worden door De Beeren, evenals deze redacteur die al vele jaren aan de overkant van de jeugdresidentie op dezelfde plaats staat om de optocht gade te slaan om er ook verslag van te doen.  Overigens heeft hij 3 zussen, Jazz-lyn Jahleeah en Jaylana. Hij voetbalt als spits bij JO11-1 van Groene Ster. Zijn hobby’s zijn Gamen en het beheren van zijn eigen You Tube kanaal “Peaceout-Jaysun”, Hij vindt het spannend en geweldig dat hij bij CV De Beeren jeugdprins is geworden. Toch ook wel een droom om dit mee te mogen beleven.

Komende zondag 19 Januari zal hij samen met grote Prins Albert1e ook zijn receptie houden Deze zal worden gehouden tussen 14:11 en 19:11 uur in natuurlijk narrentempel en  verenigingslokaal van De Beeren t.w. “Buurthuis Beersdal” aan de Maasstraat 10  In Beersdal. Iedereen is natuurlijk welkom.   

Foto C.V. De Beeren uit de wijk Beersdal