Ik ben Donny Laeven, 26 jaar oud geboren in Heerlen. Opgegroeid in Ubachsberg. Woon thuis in Heerlen op de Hondsrug. Momenteel werkzaam bij Collé Rental en Sales in Sittard. Daar ben ik monteur en zit ik in een team van meer dan 40 monteurs. Verder zit ik bij de schutterij Sint Hubertus Ubachsberg. Hier heb ik in 2017 het koningszilver al mogen dragen.

Zelf ben ik in 2004 Jeugdprins geweest. Sinds 2014 zit ik zelf al bij de raad van elf van De Durchströpere. Hier heb ik meerde seizoenen mee gedraai en had altijd gehoopt dat ik ook ooit eens prins zou worden en dat komt dan nu uit. Verder bouwen we met onze vrienden groep De Stube als sinds de basisschool een carnavals wagen en lopen we diverse optochten mee. Ook organiseren we het Stubefest in December. Op zondag sta in of neest het veld op het 2de elftal van RKVSB als speler en als leider.

Ook ben ik al sinds mijn 14de leider bij stichting jeugdwerk Ubachsberg en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik kijk er ontzettend naar uit om als prins te regeren over het Durchströpere riek.

Foto Durchströpere

 

 

 

 

Geef een reactie