Hoofdmenu

Vasteloavendsposter nieuwe stijl

Afgelopen vrijdag (7 februari) werd de Kerkraadse Vasteloavendsposter nieuwe stijl gepresenteerd, gemaakt door Ambro Dritty.

Dit initiatief – dat acht jaar geleden werd gestart door kunstenares Miriam Vleugels – wordt in zijn nieuwe vorm ondersteund door de Kerkraadse carnavalsverenigingen VVKW, Burgerlust en de Kirchröatsjer Vasteloavendsverain, gemeente Kerkrade, Miriam Vleugels en de nieuwe initiatiefnemer Deurenberg Media.

Keuzecommissie. Een keuzecommissie zal elk jaar een kunstenaar uit Kerkrade vragen om een poster te vervaardigen, die vervolgens in een oplage van tenminste 5.000 exemplaren wordt verspreid in heel Kerkrade. Dit jaar valt deze eer te beurt aan Ambro Dritty.

Gratis. De poster is gratis verkrijgbaar bij het Stadskantoor van de gemeente Kerkrade (Markt 33) en bij een aantal uitgiftepunten verspreid door de stad. Voor de uitgiftepunten en meer informatie kunt u terecht op de website van Vasteloavend i Kirchroa.

Samen. De poster wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Wiertz Company, Jumbo Supermarkten Kerkrade Centrum en West, Boekhandel Deurenberg en Beleef Kerkrade.

Foto Gemeente Kerkrade