Hoofdmenu

UPDATE ABS BECKERS & MULDER CUP 2020!!!

 

 

In de eerste week van januari 2020 is UOW ‘02 gestart  met het verzenden van de uitnodigingen voor de ABS Beckers&Mulder Cup 2020. We hebben op deze 13e editie weer plek voor 50 teams en 2 maart 2020, mochten we de 47e inschrijving ontvangen.

Officieel sluit de inschrijftermijn op zaterdag 21 maart, maar we plakken er nog één weekje aan vast. Het wordt dus nu 28 maart 2020!! Wij zouden het echter heel prettig vinden als we al wat eerder het bordje vol mogen ophangen. We kunnen dan namelijk al met de echte voorbereidingen op het toernooi beginnen.

De categorieën JO7, JO8, JO9  zijn helemaal volgeboekt. In de categorie JO10 hebben we nog 2 open plekken (1 in de standaard poule en 1 in de reserve poule) en in de JO11 categorie hebben we nog 1 plekje in de standaard teams poule vrij!!! Het zou geweldig zijn als we deze plekken ook snel weten in te vullen. Geïnteresseerde verenigingen kunnen dus nog tot 28 maart, maar het liefst natuurlijk wat eerder, een email sturen naar info@uow02.nl. We hopen heel spoedig een aantal reacties te mogen ontvangen en dan hopen we verder, dat wij jullie ook op Paaszaterdag 11 april 2020 op Park ter Waerden mogen begroeten!

Toernooicommissie ABS Beckers & Mulder Cup 2020

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)