Rd4 start op 6 mei weer met papierinzameling huis-aan-huis

 

 Rd4 heeft de papierinzameling stilgelegd aan het begin van de coronacrisis. Vanaf woensdag 6 mei 2020 worden de huis-aan-huis inzamelrondes van papier weer opgestart.

Op de site van Rd4 ziet u precies wanneer het papier weer bij u wordt opgehaald.

Papierinzameling tijdelijk stilgelegd. De papierinzameling werd aan het begin van de coronacrisis stilgelegd vanwege de samenwerking met meer dan 80 verenigingen, om de vrijwilligers van deze verenigingen tegen het virus te beschermen. De afgelopen weken werden plannen gemaakt om de inzameling weer op te starten, met in achtneming van diverse veiligheids- en hygiënemaatregelen. In goed overleg met de gemeenten, de Veiligheidsregio en de verenigingen is het nu gelukt om op een verantwoorde wijze te kunnen starten.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie