Succesvolle actie van A jenne Sjlaagboom voor KVC Oranje

 

Gisterenochtend heeft Marcel Mahr met zijn team van A jenne Sjlaagboom het voor KVC Oranje mogelijk gemaakt om koffie en gebak “to go” te verkopen op het terras. Dit heeft de vereniging een mooie opbrengst opgeleverd.
Wij danken dat Marcel en zijn team “ons” deze mogelijkheid heeft geboden. Door samen te werken, staan we samen sterk.

De hele ochtend was er een prima toeloop en hebben de mensen zich niet lang opgehouden bij het terras en zich verder aan de regels gehouden.
Rond 11.00 uur was het even druk en heeft A jenne Slaagboom een telefoontje van de Gemeente Kerkrade gekregen. Direct hierop is actie ondernomen en hebben we de mensen aangesproken zich niet op te houden bij het terras. Daarnaast werd een looproute aangebracht.
De aanwezigen begrepen dit en zijn direct uit elkaar gegaan.
Helaas zijn er nu mensen op social media die dit veel groter maken, dan de situatie daadwerkelijk is geweest. Het is jammer dat een mooie actie als deze, op social media negatief wordt belicht.

Daarnaast wordt in een bepaalde groep op “Facebook” geschreven dat dit een zogenaamde “reddingsactie” was voor KVC Oranje. Laat we voorop stellen dat het dit niet was. De club redt het voorlopig.
Toch zijn (spontane) acties als vandaag altijd welkom. We weten niet wat de toekomst brengt en dan is elke euro meegenomen.
Ook hier is het weer jammer dat mensen zonder navraag bepaalde oordelen vellen.

Al met al willen we positiviteit uitdragen. A jenne Sjlaagboom en KVC Oranje hebben vandaag figuurlijk hand-in-hand gestaan. Dit heeft de vereniging goed gedaan. Niet alleen qua opbrengst, maar we zijn ook zichtbaar geweest voor de mensen.
Op één klein momentje na, waarop direct maatregelen zijn genomen, is alles volgens de richtlijnen verlopen.

In de toekomst zullen we kijken hoe we bij KVC Oranje samen met A jenne Sjlaagboom een actie kunnen houden, zodat we voor Marcel, zijn team, en hun A jenne Slaagboom iets terug kunnen doen.
Wij wensen ze ook succes met de volgende acties!

Nogmaals bedankt A jenne Sjlaagboom!

Laten we positief blijven en niet te snel oordelen. Samen staan we sterk!

Blijf gezond! Bestuur KVC Oranje

Foto en tekst KVC Oranje

Geef een reactie