FC Kerkrade-West aan de slag met 2 teams Onder 19

Met name door het harde werk van onze coördinator Ronald Trompetter, heeft FC Kerkrade-West voor het aankomende voetbalseizoen twee Onder19 teams ingeschreven voor deelname aan de competitie. Ronald Trompetter heeft zich de afgelopen weken intensief bezig gehouden met het benaderen van spelers voor de Onder19, met dit als resultaat!

Echter ook wij weten als geen ander hoe snel zaken kunnen veranderen en blijven daarom op zoek naar spelers die onze Onder19 willen versterken. Uitgangspunt bij al onze jeugdteams, en dus ook de Onder19, is dat normen en waarden boven alles staat en dat wangedrag ook niet zal worden geaccepteerd.
Denk jij iemand te zijn die hierin past? Neem dan contact op met Ronald Trompetter en/of Clement Aarts.

Door deze uitbreiding zijn wij ook nog op zoek naar een trainer/coach voor de Onder19-2. Lijkt het jou een uitdaging om met deze jongens samen te werken en sta je ook achter de welbekende normen en waarden? Neem dan ook hiervoor contact op met Ronald Trompetter en/of Clement Aarts.

De contactgegevens zijn: Ronald Trompetter 06-46323699 (rmjtrompetter@home.nl) en Clement Aarts 06-34409033 (clementfckw@ziggo.nl).

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie