Afsluiting seizoen 2019-2020 bij RKVV Sportclub´25

 

Afgelopen vrijdagavond kwam de selectie van Sportclub’25 samen met een bestuur delegatie bijeen om op gepaste manier afscheid te nemen van diverse personen binnen de selectie. Op het terras van Sportcafé Wijngracht 9 werd eerst Pedro Ricksen in het zonnetje gezet voor zijn inzet en passe de afgelopen twee seizoen. Diverse anekdotes passeerde de revue, en er werd stilgestaan bij het feit dat de afgelopen twee jaar m zeer succesvolle jaren in de geschiedenis van Sportclub’25 zijn geweest.

Ook werden enkele spelers en stafleden die stoppen of Sportclub’25 verlaten bedankt voor de afgelopen jaren, in het bijzonder werd er stilgestaan bij het voetbalpensioen van Ruud Hermans. Omdat het seizoen erg abrupt beëindigd is en omdat we Ruud een gepast afscheid willen geven kreeg hij namens de selectie en Sportclub’25 een nader te bepalen afscheidswedstrijd aangeboden. Waardoor we op een later moment kunnen terugblikken op de succesvolle carrière van Ruud.

Foto RKVV Sportclub´25

Het was een zeer gezellige avond ondanks het noodweer wat ons buiten op het terras overviel bij sportcafe Wijngracht 9 te Bocholtz.

CoverFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie