VRIJDAG 3 JULI: UITREIKING LINTJE EN RECEPTIE JO SPETH!

Het heeft even geduurd maar a.s vrijdag 3 juli is het eindelijk zo ver. Jo Speth zal dan de versierselen, die behoren bij zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau uit handen van onze burgemeester in ontvangst mogen nemen. In de ochtend zal Jo op het gemeentehuis ontvangen worden en daar zal naast zijn familie ook onze voorzitter namens UOW ’02 aanwezig zijn.

Om 17.00 uur zal Jo en zijn familie door het UOW ’02 Bestuur in de SkyLounge ontvangen worden en daar zullen nogmaals de felicitaties namens de gehele UOW ’02 familie voor deze meer dan verdiende koninklijke onderscheiding overgebracht worden. Daarna krijgen Jo, familie en zijn gasten namens UOW ’02 een etentje aangeboden.

“CORONAPROOF RECEPTIE” in de SKYLOUNGE!!!!

Van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om Jo persoonlijk te feliciteren. Het bestuur hoopt dat veel UOW ’02-ers aanwezig zullen zijn. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en Jo Wita zal voor een passend muziekje zorgen. Wij hopen zo met zijn allen Jo Speth en zijn familie een onvergetelijke UOW ’02 avond te bezorgen.

Het Bestuur heeft besloten, dat op vrijdag 3 juli niet wordt getraind om eenieder in de gelegenheid te stellen om zijn felicitatie persoonlijk aan Jo over te brengen!!! ?

Geef een reactie