Danny Volkers hoofd jeugdopleidingen van Roda JC

Danny Volkers is per 1 juli 2020 aangesteld als Hoofd Jeugdopleidingen van Roda JC. Daarnaast zal hij de O21 van Roda JC onder zijn hoede gaan nemen.

 

Volkers (45) kwam aan de start van het seizoen 2014-2015 binnen bij Roda JC als trainer van de O15. In de daarop volgende seizoenen was Volkers trainer van de O16, trainer van de O17 (promotie 18-19), assistent-trainer van Jong Roda JC en hoofdtrainer van Roda JC O19 en O21. Met Jong Roda JC promoveerde Volkers in het seizoen 2019-2020 naar de hoogste divisie.  Volkers begint nu aan zijn periode als Hoofd Jeugdopleidingen en hoofdtrainer O21.

Janssen hoofdscout Voetbalacademie. Daarnaast heeft de club de overeenkomst met Dave Janssen (30) verlengd als hoofdscout van de Voetbalacademie, coördinator basisopleiding én trainer van een nog nader te bepalen jeugdelftal. Janssen is sinds het seizoen 2008-2009 verbonden aan Roda JC als trainer afwisselend in de leeftijdscategorieën van 9 tot en met 16 jaar.

Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Het is voor ons, naast de selectiesamenstelling van het eerste elftal, een prioriteit om de posities binnen de Voetbalacademie in te vullen. Met Danny hebben wij een man in huis die de club langdurig kent en reeds verschillende functies binnen de Voetbalacademie heeft ingevuld. Het was voor ons een logische stap om hem te benoemen tot Hoofd Jeugdopleidingen.”

 

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie