Hoofdmenu

Registraties Enexis Huis Groene Loper Run opnieuw geopend  

 

Na een periode waarin onzekerheid de hoofdrol speelde, zijn de registraties voor de Enexis Huis opnieuw geopend. De derde editie van het Maastrichtse hardloopevenement, dat oorspronkelijk gepland stond voor Paasmaandag 13 april 2020, vindt doorgang op zondag 11 oktober 2020.

 Wedstrijddirecteur Rob Frambach is verheugd om atleten weer te mogen verwelkomen: “De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om zekerheid te creëren rondom de nieuwe wedstrijddatum van de Enexis Huis Groene Loper Run. Waar we zondag 11 oktober een aantal weken geleden met potlood in onze agenda omcirkelden, durven we nu een stift te pakken en het op te schrijven. We vinden het belangrijk atleten duidelijkheid te geven over hun wedstrijd, en te zorgen dat zij zo veilig en snel mogelijk weer kunnen strijden om de winst.”

Tijdens de derde editie van het hardloopevenement bovenop de A2-tunnels in Maastricht wordt de Maastricht Marathon toegevoegd aan het rijtje met afstanden. Met een 5 km, 10 km, halve en hele marathon én een kidsrun is zondag 11 oktober een dag voor de hele familie

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno