Roda JC is trots om te mogen melden dat de financiële en fiscale dienstverlener du ROI het aankomende seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden zal zijn.

Het in Heerlen gevestigde bedrijf, met een tweede locatie in Den Bosch, was reeds als sponsor aan Roda JC verbonden, maar kiest nu bewust voor een stap vooruit.

DU ROI – GROW. TOGETHER.
De kernwaarden van du ROI sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van het ‘nieuwe Roda JC´. du ROI voelt een sterke maatschappelijke verbondenheid met de regio Parkstad en wil samen met Roda JC gaan bouwen aan de toekomst.

Guido Aben, Head of Sales Roda JC Kerkrade: ‘We zijn zeer enthousiast om te kunnen melden dat du ROI en Roda JC de samenwerking gaan uitbreiden. Wij kijken met vertrouwen en een flinke dosis positieve energie uit naar het aankomende seizoen waarin we intensief gaan samenwerken. We zijn ervan overtuigd dat wanneer we onze krachten bundelen dit zal resulteren in succes.´

 

Martijn Kuijer, mede-eigenaar du ROI: ‘du ROI is elke dag opnieuw bezig met het creëren van een positief, energiek en innovatief bedrijfsklimaat, waarbij de juiste voedingsbodem ontstaat voor effectieve groei. Voor nu en voor in de toekomst. Dit doen we niet alleen binnen onze eigen organisatie en bij onze opdrachtgevers; we willen dit ook vooral in de regio bewerkstelligen. Het is voor ons daarom een meer dan logische stap om de verbinding met Roda JC komend seizoen te verstevigen, als nieuwe broeksponsor. Want groeien en kijken naar de toekomst, dat doe je samen.’

BEDRIJFSINFORMATIE
du ROI is een vooruitstrevende en innovatieve organisatie met tal aan specialisten, van accountants tot business coaches. De organisatie onderneemt samen met de opdrachtgever mee, om zo de bedrijfsvoering en het rendement van de onderneming te verbeteren, te innoveren, maar bovenal positief te laten groeien. Dit doen ze op het gebied van accounting en belastingadvies, business coaching, tax control services en IT en dataservices.

Kijk voor meer informatie over du ROI op www.duroi.nl.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie