Hoofdmenu

UOW ’02 SJRAVELTOERNOOI 2020!!!!

Afgelopen jaar is UOW ’02 weer gestart met een oude Waubachse traditie “Het Sjraveltoernooi” in ere te herstellen. Het was een relax toernooi en vooral een gezellige start van de competitie. Ook dit jaar wil de activiteitencommissie weer als voorbereiding op de beker- en competitiewedstrijden op vrijdag 28 augustus vanaf 18.00/19.00 uur het Sjraveltoernooi organiseren…..

 

Er zal worden gespeeld op de twee kunstgrasvelden. De teams (7 spelers incl. keeper) spelen op een half veld, zonder scheidsrechter en er mag doorlopend gewisseld worden. Het zou dus best wel eens heel gezellig kunnen worden. Iedereen die gewoon even wil komen kijken, is uiteraard van harte welkom.

De activiteitencommissie heeft via de leider/contactpersoon de volgende teams uitgenodigd om deel te nemen (meer teams is natuurlijk mogelijk): de herenteams, de 35+ teams, de vrouwenteams en de JO19 teams. De activiteitencommissie hoopt van een super sportieve voetbalavond te mogen genieten met een gezellige afsluiting in de Skylounge!!!!!!

Foto UOW’02


(Volgend nieuwsbericht) »