18 augustus oefenwedstrijd Bekkerveld-FC Ümitspor-Maasmechelen

Bekkerveld – FC Umitspor
Op dinsdag 18 augustus speelde Bekkerveld een oefenwedstrijd tegen Umitspor uit Maasmechelen.
Een laatste test voor mannen van trainer Cooky Voorn voor de eerste bekerwedstrijd komende zaterdag bij Erp.
Een degelijke wedstrijd werd er gespeeld, er werden weinig tot geen kansen weggeven en er werden de nodige mogelijkheden gecreëerd. Na 15 minuten maakte Raymond Frijns zijn eerste doelpunt door een prima kopbal van Joep op den Kamp binnen te tikken. Dit was ook de ruststand.
In de 2e helft bleef de sportieve tegenstander bij vlagen prima voetballen. Ook Bekkerveld kreeg de nodige kansen en door doelpunten van Senne Thijsen, wederom Raymond Frijns en Thom Vluggen werd die eindstand op 4-0 bepaald.