Gisteravond mochten we thuis aantreden voor de 2de oefenwedstrijd van het seizoen, thuis tegen SVM (Munstergeleen), de ploeg van oud 2de elftal trainer Dave Linssen. De eerste helft was niet bijster goed en spectaculair, mede doordat SVM de organisatie defensief vrij goed had staan.

Michel van Dinther kreeg wel een grote kans 1 op 1 met de doelman na een goede interceptie en pass van Alain Crutzen, maar het omspelen van de doelman mislukte helaas. Toch kwamen we voor rust op voorsprong. Jim Mijnes gaf een goede steekpass op Bas Coenen die in de 16 werd neergelegd. Strafschop en 1-0 door Paul Consten. Na de theepauze kregen we wat meer ruimte doordat de organisatie bij de tegenstander langzaam afbrokkelde.

Uiteindelijk wisten we dit ook nog in doelpunten om te zetten. Bram Vrinzen bekroonde zijn officieuze debuut met 2 goals. Bij de eerste goal verlengde hij alert een inzet van Jim Mijnes na een voorzet van Michel.

Bij de tweede goal zetten Jesper Senden en Simon Klinkenberg goed druk op de doelman wat een mooie afstandsboogbal van Jim opleverde. Deze spatte onderkant kruising in schoonheid uiteen maar Bram stond andermaal paraat voor de rebound. Een nette 3-0 overwinning. Het centrale duo Kai Ruitenbeek en Coen Schlösser kwamen samen met doelmannen Bart Knarren en Sander Smeets (beiden een helft) eigenlijk geen moment in problemen. Zondag begint de bekercampagne uit bij Hulsberg.