Hoofdmenu

911 Rock Tribute met The Fuzz, Red Pepper Blues Explosion en Rectifire  

Vrijdag 11 sepettember / 20.30 uur / €9,50
Locatie Buurthuis Beersdal

BESTEL TICKETS

11 september 2001 staat bij iedereen nog wel in het geheugen gegrift. volgend jaar is dat alweer 20 jaar geleden dat 2 vliegtuigen zich in de Twin Towers in New York boorden en de hele wereld schokte…
Nu de wereld door het corona virus spreekwoordelijk weer in vuur en vlam staat is het wellicht een geschikt moment om te herdenken wat er op die dag gebeurde en een met muziek alle helden van toen en zeker ook van nu te eren. hoe kan dat beter dan met muziek. Vanavond zorgen drie bands uit de regio voor een stevig gevulde rock night.

The Fuzz
Een rock/pop coverband uit Heerlen. Bestaande uit vier geroutineerde leden die in deze samenstelling sinds 2018 bij elkaar zijn. Het repertoire bestaat uit een mix van stevige rock en een vleugje pop. The Fuzz speelt o.a. nummers van Aerosmith, ZZTop, Kings of Leon, Judas Priest en Van Halen. Rock on!

Red Pepper Blues Explosion
De naam verklapt het al een beetje: Blues, maar dan in een explosief, roodgepeperd jasje. De Red Pepper Blues Explosion staat garant voor een avond met stevige (blues)rock. Ook andere muziekstijlen komen aan bod, maar verwacht hierbij een hele dikke knipoog naar de blues!
Het reportoire bestaat uit onder andere nummers van Jimi Hendrix, Eric Clapton, U2, The Cure,The Rolling Stones en vele andere krakers!

Rectifire
Compromisloze rock uit de oude doos, dertig plussers die onvervalst gas geven. Back in time met klassiekers die van alle tijden zijn.
Al bij de eerste riffs en roffels Weet je het, dit is weer dat lekkere sfeertje van vroeger. Opzwepende muziek, een feest van herkenning. Een zwoegende band, meedeinen met een drankje in je hand en vrienden om je heen. It’s only rock&roll but I like it!

Reserveren verplicht !
Online via ticketlink: €8,-
via mail of telefoon reserveren €9,50
De locatie van dit event is verplaatst naar Buurthuis Beersdal Maasstraat 10 Heerlen
Ook hier zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
info@buurthuisbeersdal.nl
info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur

Persfoto geleverd door Cultuurhuis Heerlen