Op zondag 13 september aanstaande staat de eerste heilige communie in Bocholtz op het programma. Dit jaar zijn er 23 kinderen die de eerste heilige communie mogen ontvangen.
Ondanks dat de omstandigheden minder feestelijkheden toelaten is het natuurlijk wel een feestelijke aangelegenheid die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Sportclub’25 heeft vanochtend de kinderen op de Brede School Bocholtz verrast door een presentje te overhandigen. De droom om later profvoetballer te worden zagen wij veelal voorbijkomen tijdens de voorstelrondje van de communicantjes, vandaar dat wij als vereniging de kinderen daarin wilden ondersteunen en hen voorzagen van een voetbal.
Gezien de reacties viel het cadeautje zeer in de smaak.
Namens Sportclub’25 wensen we alle communicantjes, ouders, opa’s/oma’s en broertjes en zusjes komende zondag een prachtige dag toe.
Foto Rkvv Sportclub´25

Geef een reactie