SCHUNCK gaat op zoek naar de Artiest van Heerlen

Talent is er in vele soorten en maten. Op 19 september organiseert SCHUNCK weer de talentenjacht ‘Beste Artiest van Heerlen’. Iedereen, ongeacht leeftijd, die zijn of haar talent met Heerlen wil delen wordt uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze leuke en bijzondere audities. Een jury zal bepalen wie zich komend jaar Artiest van Heerlen mag noemen.

Deelnemers met de meest uiteenlopende talenten mogen deelnemen. Het hoeft niet per se zang, dans of muziek maken te zijn. Alhoewel dat in voorgaande edities toch altijd de audities waren die het meest voorkwamen. Of iemand al jaren oefent of pas net begonnen is, jong is of iets minder jong, alleen of met een band wil komen; het maakt niet uit. Het mag allemaal. SCHUNCK is gewoon erg benieuwd naar het verscholen talent van Heerlen.

Jury
Om elke deelnemer een goede en waardevolle beoordeling te geven, is er een vakjury aanwezig. De juryleden letten op enthousiasme, talent, uitvoering en presentatie.
De jury bestaat uit:
Maaike Hupperetz – vroegere SCHUNCK-leerling, studeerde cum laude af aan het conservatorium en is tegenwoordig succesvol sopraan.
Danee Klever – volgde diverse dansopleidingen en de Master Kunsteducatie, is docent musical bij SCHUNCK en ervaring met het jureren tijdens talentenshows.
Aïcha Cherif – singer-songwriter uit Maastricht. Studeerde aan het conservatorium, deed mee aan Popronde en won de landelijke Kunstbende finale.

Winnaar
De winnaar wordt om 19 uur uitgeroepen als afsluiting van de open dag van SCHUNCK op 19 september. De titel ‘Artiest van Heerlen 2020’ mag de winnaar een heel jaar dragen. Ook ontvangt de winnaar een professionele beeld- of audio-opname van een eigen optreden. Deze video kan de artiest inzetten om de bekendheid te vergroten.
De top 3 ontvangt een geldbedrag en natuurlijk is er ook een aanmoedigingsprijs voor het talent van de toekomst!

Aanmelden
Op de webpagina www.muziekendans.schunck.nl/Artiest-van-Heerlen zijn de details en het inschrijfformulier.

Foto Schunck

Geef een reactie