Hoofdmenu

Erwin Nyhoff – Legends from heaven in het cultuurhuis Heerlen

 

Zaterdag 26 september / 20.30 uur / €12,50 / online vvk €10,-

“Over de doden niets dan goeds!” zegt Erwin Nyhoff die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met zijn gitaar en fantastische stem zal Erwin op eigen pure en onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken en de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken.

Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie om er maar eens een paar te noemen. Naast deze overzeese ‘legends’ zal Erwin ook onze vaderlandse legendes, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy niet vergeten.

Dus komt dat zien! ‘ Legends from Heaven’ gezongen door de hemelse stem van Voice of Holland –finalist Erwin Nyhoff !

Erwin Nyhoff is naast The Voice Of Holland waar hij als finalist de derde plaats behaalde, ook bekend van zijn band The Prodigal Sons uit de jaren negentig waarmee hij in die tijd ook op het Pinkpop festival stond. Verder stond Nyhoff ook op Lowlands, Zwarte Cross en Oerol, werkte samen met Scotty Moore en DJ Fontana. (begeleidingsband Elvis Presley), Mick Taylor (Rolling Stones, Jack Bruce) en stond tevens in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette. De afgelopen jaren trad Erwin op in meer dan 100 theaters in Nederland waaronder ook Theater Carré. Hoogste tijd natuurlijk om hem in ons theater te mogen ontvangen.

Reserveren verplicht !

Cultuurhuis Heerlen
Sittarderweg 145
6412 CD Heerlen
Reserveren: of 045-5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur)
info@cultuurhuisheerlen.nl
http://www.cultuurhuisheerlen.nl

Voorproefje: Erwin Nyhoff’s optreden tijdens de door RTV Oost uitgezonden Quarantaineshow ivm uitbraak Coronavirus. Erwin bracht hier Heroes en Try Not To Cry Uitzenddatum 2020-03-21,

Website: </br<>www.erwinnyhoff.nl<br< a=””> />
Cultuurhuis Heerlen/Fotocredits: Stefan Kemper