UOW ’02 BEHAALD EEN VERDIENDE OVERWINNING OP FC GULPEN!!!

Afgelopen week werd de wedstijd tegen RKHBS vanwege een coronabesmetting bij RKBS afgelast. De UOW ’02 selectie begon mede daardoor zondagmiddag op Park ter Waerden uitgerust aan de wedstrijd tegen Gulpen. Gulpen was nog ongeslagen en stond op de gedeelde 2e plaats. Wilde UOW ’02 aansluiting met de kop van de ranglijst houden, dan wist het, wat het moest doen: winnen. Zij domineerden vrijwel de gehele wedstrijd en behaalde na de 90 minuten een verdiende overwinning. Kai van Haaren scoorde voor rust de 1-0 en Ronald Geuskens scoorde na zijn terugkeer de eerste 2 doelpunten voor UOW ’02 en bepaalde de eindstand op 3-0. Het is leuk te vermelden dat het Sandro Aruvaino na 3  wedstrijden nog steeds gelukt is om zijn doel schoon te houden.

Volgende week speelt UOW ’02 een uitwedstrijd in Vaals tegen Rood Groen LVC ’01. Of die doorgaat is op het moment nog een groot vraagteken. We houden u op de hoogte!!!!