Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 13 oktober 2020, hebben ook wij ons programma moeten aanpassen. De maatregelen betekenen dat wij open mogen blijven en voorstellingen kunnen doorgaan met een maximaal aantal bezoekers van dertig personen. Het is voor het Cultuurhuis niet haalbaar om alle geplande voorstellingen in de maand oktober en november door te laten gaan omdat wij geen horeca faciliteiten mogen bieden. De geannuleerde voorstellingen worden waar mogelijk verplaatst. Info via onze website. www.cultuurhuisheerlen.nl/nieuws/programma-wijzigingen

Heeft u een ticket voor een van de voorstellingen welke zijn geannuleerd of verplaatst, dan bent u op de hoogte gebracht via mail of is er telefonisch contact met u opgenomen. Is dit niet het geval, neem dan even contact met ons op via info@cultuurhuisheerlen.nl of telefonisch via: 045 – 561 21 21 (ma t/m vrij 10.00 -17.00 uur).

Een aantal voorstellingen van de November Jazzmaand gaan wel door. Dit met de ondersteuning van Heerlen Jazz en Slim. De informatie omtrent voorstellingen in de November Jazzmaand in het Cultuurhuis is te vinden op onze website.

Cultuurhuis Heerlen blijft open voor commerciële verhuur en dans en toneelgroepen kunnen blijven repeteren in het gebouw. Dit alles in een veilige omgeving en conform de maatregelen van de overheid en het RIVM. Wij doen er tevens alles aan om u als bezoeker de mogelijkheid te bieden om te genieten van cultuur. We houden u op de hoogte over de aanpassingen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie