Filmhuis de Spiegel twee weken gesloten.

Vanaf vandaag 5 t/m woensdag 18 november zal Filmhuis De Spiegel vanwege de corona maatregelen voor tenminste twee weken gesloten zijn. Ontzettend jammer, maar wij hopen dat deze maatregelen zullen helpen het coronavirus verder in te dammen.

 

Wat betekent dit voor bezoekers die al kaartjes hebben gekocht voor filmvoorstellingen en de filmcursus? De filmcursus ‘De terugkeer van de western’ komt helaas te vervallen en wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021. Deelnemers aan de cursus worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Daarmee komt ook de eerste cursusavond (vanavond om 20.00) te vervallen. Het betaalde geld van de cursus wordt teruggeboekt en zal binnen enkele dagen op de rekening verschijnen.

Ook de reguliere filmkaartjes tot en met woensdag 18 november worden teruggeboekt en het geld zal binnen enkele dagen op de rekening staan. Geen geld ontvangen? Neem dan even contact op via info@filmhuisdespiegel.nl.

Het Dutch Mountain Film Festival zal online plaatsvinden van 20 t/m 29 november. Tickets voor het online festival zijn verkrijgbaar via dmff.eu.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie