SUPERLOCAL Kerkrade winnaar ‘The Innovation in Politics Award 2020’! 

 

Het Kerkraadse project SUPERLOCAL -Super Circular Estate – in Bleijerheide heeft The Innovation inPolitics Awards 2020 gewonnen! SUPERLOCAL won in de categorie ‘Ecology’. Vanochtend werd dit door de organisatie online bekend gemaakt. “Fantastisch dat we als Kerkrade met SUPERLOCAL hebben gewonnen,” zegt verantwoordelijk wethouder Tim Weijers van de gemeente Kerkrade (Ruimtelijke Ordening/Openbare Ruimte/Volkshuisvesting) die online de felicitaties van de vakjury in ontvangst nam namens de 12 projectpartners.

“De prijs is een mooie bekroning voor de uitstekende samenwerking en vernieuwingsdrang die we met z’n allen getoond hebben. Met gepaste trots zien we dat dit bijzondere project, dat in Bleijerheide ook bijdraagt aan de leefbaarheid van deze wijk, ook ver buiten onze regio gezien en gewaardeerd wordt. Mijn dank en felicitaties gaan uit naar onze projectpartners,” aldus  wethouder Weijers. Bij de prijs hoort ook een award en die komt in de loop van december naar Kerkrade.

Wilt u meer weten over SUPERLOCAL-Super Circular Estate? Ga dan naar www.superlocal.eu en/of de Facebook-, Twitter-, en LinkedInpagina van het project. 

 

 

Geef een reactie