Hoofdmenu

Rechtgezet aangaande artikel prinsen van Groot Heerlerheide-  Nu terechte aandacht voor jeugdprins Youri Franssen Sjpasseberg/Heksenberg

      

Door een technische computerprobleem is terechte aandacht voor jeugdprins Youri Franssen van Sjpasseberg/Heksenberg helaas niet mee opgenomen. Hiervoor excuses. Dientengevolge nu alsnog korte aandacht en foto.

Het was zondag 19 januari 2020  weer een geweldig verlopen jeugd prinsenproclamatie bij D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein. Velen, waaronder ook diverse bevriende carnavalsverenigingen, waren op enthousiaste wijze getuige van de uitroeping, installatie en proclamatie van de nieuwe jeugdprins 2020 van Sjpasseberg. Natuurlijk gaf nieuwe grote prins Patrick lll (Rieke) en zijn adjudant Henri Hagedoorn mede nader gestalte aan dit jeugdig geslaagd evenement. Uiteindelijk was het zover dat de nieuwe jeugdprins zich presenteerde. Het bleek Youri Franssen destijds 12 jaar te zijn en woonachtig op de Elandstraat Heksenberg.  Bij deze dus rechtgezet en ere wie ere toekomt.

Foto Sjpasseberg/Heksenberg