Nieuwe stichting Hart van Heerlen: van ondernemers voor ondernemers

 

De nieuwe stichting Hart van Heerlen bestaat louter uit ondernemers en richt zich op de belangen van ondernemers in het centrum van de stad. Hart van Heerlen gaat zich met name bezig houden met omzet verhogende activiteiten door middel van evenementen en het houden van acties. Ook zal er veel aandacht zijn voor de aankleding van de stad en draagt de stichting zorg voor het behoud van beeldbepalende evenementen in het stadscentrum.

 

Naast de bestaande events, die de stichting van harte ondersteunt, wil zij met nieuwe ideeën -en acties- meer bezoekers trekken voor met name de retail in het stadshart. Het eerste succes blijkt al geboekt! Door een initiatief van de nieuwe stichting is aanvullende Kerstverlichting in de binnenstad een feit en… voor meerdere jaren zeker gesteld

Om gebruik te kunnen maken van financiële ondersteuning door Ondernemersfonds Heerlen bleek een ‘collectief’ nodig. Een collectief van ondernemers uit alle delen van het stadscentrum. Danny Boonen (Fashion Works), Jeroen Arons (Keymusic-Arons Muziek), Ralph Maas (Harry Maas Modeschoenen), John Italiaander (Corio Plaza) en Paul Crombag (Corio Travel) zijn bereid gevonden om het bestuur te vormen van de Stichting Hart van Heerlen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie