Op zaterdag 6 maart speelden de O17 en de O14 op het Sportpark Neerhagerbos een onderlinge wedstrijd in mixteams van beide leeftijdscategorieën. Het was wel een beetje frisjes, maar een lekker zonnetje maakte er ideaal voetbalweer van.
Deze eerste officiële wedstrijd van beide teams in 2021 stond onder deskundige leiding van UEFA scheidsrechter Hub Beckers met begeleiding van de VAR, waarvoor WDZ TV voor alle technische voorzieningen had gezorgd. De VAR scheidsrechter zat opgesloten in de bestuurskamer. Gelukkig deden zich geen discutabele VAR situaties voor in deze wedstrijd, die zoals alle professionele wedstrijden zonder publiek gespeeld moest worden. Helaas waren de benodigde corona sneltesten nog niet geleverd, zodat een proef met publiek van Fieldlab Evenementen op het laatste moment niet kon doorgaan.
Het werd een zeer spannende en gelijk opgaande wedstrijd waarbij Team Wit nipt wist te winnen van Team Blauw. Maar de grootste winst zat toch in het samen weer kunnen voetballen op de voetbalwei.
Foto: Leon Vaessen.

Geef een reactie