WoonWijzerWinkel Limburg weer fysiek geopend

Sinds woensdag 27 april is de showroom van de WoonWijzerWinkel in het Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) weer geopend. Vanzelfsprekend neemt men daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht. In de showroom kunt u een breed scala aan oplossingen op het gebied van duurzaam wonen zien en ervaren. Het volledige assortiment vindt u ook in de webshop van de WoonWijzerWinkel.

 

U kunt bij de WoonWijzerWinkel ook terecht voor advies op maat. WoonWijzerWinkel Limburg is namelijk het officiële Energieloket voor de zeven Parkstadgemeenten (Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal) en sinds kort ook voor de gemeente Gulpen-Wittem. Bent u eigenaar van een woning in een van de Parkstad gemeenten? Dan kunt u bij de WoonWijzerWinkel terecht voor onafhankelijk deskundig advies over het verduurzamen van de woning. Maak via de website van de WoonWijzerWinkel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in de winkel. Liever een gesprek of afstand? Ook dat kan. Al honderden mensen gingen u het afgelopen half jaar voor.

Desgewenst helpt men ook bij het in de praktijk brengen van de adviezen, door offertes aan te vragen bij lokale bedrijven en het hele traject te begeleiden. Tot en met de uitvoering. Daarbij kijkt men ook naar subsidie- en financieringsmogelijkheden. Zo heeft de WoonWijzerWinkel inmiddels al tientallen woningeigenaren geholpen bij het verduurzamen van hun woning.

Breng een bezoekje aan de showroom, neem een kijkje in de webshop of maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat. De lente en zomer zijn immers hét moment om na te denken over het verduurzamen van je woning. Start nu.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie