Nationale Voetbaldag werd op zaterdag 12 juni voor de vierde en laatste keer in het WD2.0MER 4 gespeeld.

In het kader van de Nationale Voetbaldag werd op zaterdag 12 juni voor de vierde en laatste keer in het WD2.0MER 4 tegen 4 toernooi gespeeld. Voor deze aflevering van het toernooi hadden zich 40 deelnemers aangemeld. Op een van de velden speelden in het kader van de Nationale Voetbaldag de walking football spelers van WDZ met de nodige gastspelers die ook eens wilden proeven aan het wandelvoetbal. Ook zij speelden een toernooitje. Sport, spanning en gezelligheid gingen hand in alle wedstrijden die alle zeer sportief verliepen. Tijdens de pauzes was het behalen van de titel “Club van het Jaar” hét gespreksthema.
Zes rondes werden gespeeld en rond de klok van vieren was het toernooi ten einde en kon begonnen worden met de prijsuitreiking. Namens de organisatie bedankte Guido Schepers alle deelnemers. Vervolgens maakte hij de dagwinnaars bekend. Op de derde plek eindigde Pelle Bindels. De gedeelde tweede plaats was voor Jesse Lipperts en Rico Lauvenberg. Ook de eerste plaats moest gedeeld worden en wel door Rian Smeets en Stefan Diender.
Hierna werd het algemeen klassement over de vier de toernooidagen bekend gemaakt. Derde werd Esmee Muijrers, tweede Rian Smeets en de 4 tegen 4 kampioen werd Jop Bleijlevens. Tot slot gaf Guido aan, dat dit zeker niet de laatste activiteit was in het kader van WD2.0MER. Nadere berichten over een aantal mooie en leuke activiteiten volgen zo spoedig mogelijk.

Foto´s Wim Lauvenberg/RkvvWDZvoor meer foto’s klik op deze link.