Hoofdmenu

Oefenwedstrijd met Lommel eindigt in een gelijkspel

Roda JC Kerkrade oefende zaterdagmiddag in het Soeverein Stadion tegen Lommel SK. Ondanks een vroege openingsgoal werd er uiteindelijk gelijkgespeeld.

Roda JC begon sterk aan de wedstrijd. De ploeg van Jurgen Streppel creëerde meteen voldoende kansen. Na pogingen van Benjamin Bouchouari en proefspeler Denzel Jubitana was het in de negende minuut wel raak. Mart Remans kopte een voorzet van Jubitana binnen.

Na een halfuur voetbal nam Lommel de regie een beetje over van Roda JC. Een voorzet van Koki Saito richting Robin Henkens was goed, maar Roda JC-doelman Rody de Boer ving de bal goed. Acht minuten daarna kwamen de Belgen toch op gelijke hoogte. Rafik Belghali schoot de 1-1 langs doelman Rody de Boer.

In de tweede helft werd er veel gewisseld. De thuisploeg wisselde liefst tien keer, Roda JC hield het op ‘slechts’ zeven wisselingen. De thuisclub was uiteindelijk het dichtstbij een treffer. Een kopbal kwam tegen de onderkant van de lat, maar verdween niet in het doel. Namens Roda JC was de ingevallen Fabian Serrarens nog dicht bij een doelpunt. Echter was de voorzet van mede-invaller Jimmy Vijgen net te scherp.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »