Wij zijn geraakt door alle verhalen en beelden van de mensen om ons heen die door deze overstromingsramp zo ontzettend zijn gedupeerd. Waar mogelijk helpen wij, bijvoorbeeld door het inzetten van onze wagens en containers op diverse plekken.

Bent u zelf getroffen door de overstromingsramp? Wij helpen u graag. Deze week kunt u langer terecht op de milieuparken in Heerlen en Margraten en u ontvangt korting in de kringloopshops.

Milieuparken Heerlen en Margraten deze week langer open
Tot en met vrijdag 23 juli blijven de milieuparken in Heerlen en Margraten tot 19.00 uur open om gedupeerde inwoners uit onze regio voldoende ruimte te geven om kapotte en natte spullen te brengen. Vraag om een bonnetje als u deze kosten kunt verhalen op uw verzekering.

Korting bij RD4U Kringloopshops
Alle gedupeerden van deze overstromingsramp ontvangen 50% korting in de RD4U Kringloopshops in Heerlen, Kerkrade en Margraten. De korting geldt op nagenoeg het hele assortiment, inclusief meubels en witgoed apparaten, maar exclusief de reeds voordelig geprijsde refurbished wasmachines en drogers van A-merken. Geef aan de kassa door dat u bent getroffen door de overstromingsramp om de korting te ontvangen.

Bovenstaande hulpacties zijn bedoeld voor huishoudens die getroffen zijn door de overstromingsramp. https://www.rd4.nl/overstromingsramp

Geef een reactie