Hoofdmenu

Zomerfestival Voerendaal 2021

STROUS CULTUUR PRIJS 2021

BIJZONDER CULTUREEL SAMENWERKINGSINITIATIEF DRUMBAND FANFARE LES AMIS RÉUNIS RANSDAAL

Kijk mee naar de vierde inzending voor de Strous Cultuur Prijs 2021. Bijzonder cultureel samenwerkingsinitiatief: Drumband Fanfare Les Amis Réunis Ransdaal met hun theaterconcert Drums & Brass van zaterdag 25 mei 2019, samen met Baroesjko en Schutterij Broederschap Sint Sebastianus Klimmen.
Dit jaar wordt tijdens het Zomerfestival Voerendaal, de Strous Cultuur Prijs uitgereikt, binnen twee categorieën. Uniek cultureel initiatief, dit initiatief (activiteit, project, prestatie) is bijzonder vanwege haar kunstzinnige of culturele karakter. Inschrijving is mogelijk voor een individu en voor een groep. Bijzonder cultureel samenwerkingsinitiatief, in deze categorie vallen initiatieven die in samenwerkingsverband zijn opgezet. Het initiatief is vereniging overstijgend en kan meerdere (culturele of maatschappelijke) disciplines omvatten. Het brengt doelgroepen bij elkaar (jong, oud, leden van verschillende verenigingen etc.).

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno