Remo Gielkens verlengt contract bij Sportclub’25

Trainer Remo Gielkens zal ook in het seizoen 2022-2023 als eindverantwoordelijke van het eerste elftal van Sportclub’25 fungeren. Sportclub´25 en Remo zijn beide gelukkig met de samenwerking en willen dan ook graag de samenwerking na het huidige seizoen voortzetten. Remo is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Sportclub’25, en wederom staat Sportclub’25 aan kop tijdens de ingelaste corona-pauze.

Ondanks de moeilijke werkomstandigheden tijdens de afgelopen twee jaar is onze groep telkens creatief en intensief aan de slag gebleven onder leiding van Remo. We hopen als vereniging dan ook van harte dat de competitie dit seizoen nog op een normale manier hervat wordt, en kijken ook alvast vooruit op de verlengde samenwerking met deze zeer gedreven en kundige trainer.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie