Hoofdmenu

Pa’s Rock Festival 6de editie  – Maandag 18 april 2022

U moest er twee jaar op wachten maar deze tweede Paasdag, 18 april is er dan toch een editie van Pa’s Rock in ons Cultuurhuis. Het festival voor de pappa’s en mamma’s vindt inmiddels al voor de 6e keer plaats. Er zijn 7 bands die zich aan u zullen presenteren.

De line up bestaat wederom uit bands uit “vervlogen” tijden, Bands die bestaan uit actieve muzikanten op de leeftijd van Pa, uiteraard ook aangevuld met wat “jonkies”, die ook mogen stralen op het podium.

Dit jaar treden wederom op twee podia de volgende acts voor jullie op:

Generate, ‘symponische pop-rock’ met een aardig vleugje ‘prog’. Stevige melodische rock met een mengeling van stijlen en daardoor een geheel eigen geluid. 5 oude rotten, geen pretenties maar liefde voor muziek.

Ernest Peters & Band brengt vooral eigen werk ten gehore, waarbij de nadruk ligt op harmonieus samenspel, dikke blueslicks en dynamische interactie tussen de verschillende muzikanten. De band stond in 2019 ook op Zomerpop.

The Rocket Fuel Lighters brengt een mooie mix van pop- en rocksongs, beïnvloed door onder meer Blue Oyster Cult, REM, Bad Company, you name it. Al met al een repertoire met lekkere- en goed gearrangeerde rocksongs allemaal met een stevige groove.

Blame It On The Blues: , is een nieuwe band, maar de leden hebben allemaal ruimschoots ervaring opgedaan in de Limburgse muziekscene. De band speelt blues maar schuwt ook niet om daar de randen van op te zoeken. Covers van o.a. Joanne Shaw Taylor, Beth Hart en Samantha Fish en John Hiatt zullen op dit eerste optreden van Blame it on the Blues voorbij komen, Enjoy!

Voodoo Experience, een mix van Texas blues en psychedelic bluesrock waarbij klassiekers en covers van bijvoorbeeld Stevie Ray Vaughan; Jimmy Hendrix; Robin Trower en meer zijn voorzien van arrangementen in een eigen jasje.

The Recoveries: Regelmatig krijgt een bandlid de vraag: “Wat voor muziek maken jullie nou eigenlijk?” In plaats van uit te leggen dat het gaat om eigenwijze versies van minder bekend werk van artiesten uit de americana-, country- en blueshoek; is het antwoord steevast: “Gewoon lekkere muziek!” En daar is geen woord van gelogen.

Tot slot de gitaarband A Trip to Beautiful is na 25 jaar weer terug op het podium en staat nog steeds garant voor een fijne live ervaring, tijdloze popmelodieën, gitaarpartijen en meerstemmige zang. A Trip to Beautiful verandert elk optreden in een boeiende reis, met de mooiste panorama’s en een prettige muzikale bestemming. “The trip continues”.

Online via ticketlink: €10,-

Dag kassa & via mail of telefoon reageren: €12,50 info@cultuurhuisheerlen.nl

045 5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur)