Herman Stauvermann Toernooi (HST) 2022

1

De afgelopen twee jaar zorgde corona ervoor dat het HST bij Sportclub’25 helaas niet door kon gaan. Als organisatie lopen wij momenteel echter nog steeds tegen diverse problemen aan die het onmogelijk maken om een jeugdtoernooi te organiseren die volstaat aan onze (eigen) kwaliteitseisen. Wekelijks wordt het amateurvoetbal, en met name het jeugdvoetbal, geteisterd door zeer veel afgelastingen. Het plannen en organiseren van wedstrijdschema’s in poulevorm wordt hierdoor haast onmogelijk. Tel hierbij op dat de KNVB de competities verlengd heeft, en de seniorenelftallen (welke garant staan voor vele vrijwilligers) dus gaan voetballen tijdens het geplande toernooi weekend.

Deze twee redenen maakte het voor de toernooicommissie al lastig om bij alle leeftijdscategorieën genoeg teams van verschillende niveaus te werven. Daarnaast is binnen de toernooicommissie een kritisch lid verantwoordelijk voor werving onbeschikbaar geworden. Een fikse aderlating voor onze organisatie.

Al deze redenen tezamen hebben ons als vereniging doen besluiten ons dit jaar volledig op het GLT toernooi in het weekend van 4 en 5 juni 2022 te focussen. We realiseren ons als vereniging dat het een teleurstelling is voor de reeds aangemelde teams, als ook voor de vele vrijwilligers binnen onze vereniging die jaarlijks werkzaam zijn tijdens het jeugdtoernooi. Maar we beloven dat we volgend jaar sterker terug komen, en ook tijdens het GLT weer een prachtig toernooi gaan neerzetten.

Foto Affiche Sportclub’25

Geef een reactie