Schaesberg vr1 haalde een eenvoudige overwinning bij de hekkensluiter van de competitie. Uit bij Bergeijk werd het een 2-7 overwinning.  Op een hard en hobbelig speelveld was het lastig combineren. Iets wat goed zichtbaar was in het slordige positiespel.

Toch stond de ploeg al na zes minuten op een 0-1 voorsprong. Een voorsprong die al binnen tien minuten flink vergroot had kunnen worden. Over slordig gesproken. Bergeijk werkte heel hard om Schaesberg het voetballen onmogelijk te maken.

De rust werd bereikt met een 1-3 voorsprong.  Een wederom onnodige tegen goal was toch wel het minpuntje. Immers het doelsaldo gaat ongetwijfeld een rol spelen.

Na rust was Schaesberg veel nauwkeuriger. Met een veel beter positiespel als gevolg. Bergeijk kon Schaesberg nu niet mee bijhouden en de gaten, en kansen volgde elkaar nu snel op.  Wederom een slordigheid leverde toch weer een tegendoelpunt op. Zo zonde.

Het slotakkoord was voor Schaesberg dat met vier frisse speelsters van vrouwen 2 en aan de hand van Maran, Aniek en Vera de teller liet oplopen tot zeven doelpunten.