Tweede editie van het Boshuizen Bouw Toernooi bij RKSV Bekkerveld

Dit weekend is het zover, de tweede editie van het Boshuizen Bouw Toernooi bij RKSV Bekkerveld. Dit jaar is het toernooi uitgebreid met een extra leeftijdscategorie, waardoor dit jaar zowel de O13 als de O15 teams van Bekkerveld het op zullen nemen tegen een aantal top amateurteams, maar ook een mooie afvaardiging van betaald voetbal organisaties. Op zaterdag 2 Juli zullen de O13 teams de strijd met elkaar aangaan, waarna het toernooi op zondag 3 Juli wordt afgesloten door de O15.

We verheugen ons heel erg om alle teams, Roda JC Kerkrade, Fortuna Sittard, Willem II Tilburg, De Graafschap, Sparta Rotterdam, FC Eindhoven, FC Den Bosch, RKSV UDI’19/CSU, FC Geleen Zuid, VV Scharn en VV Schaesberg, te mogen ontvangen en hopen ook dat vele toeschouwers hun weg naar A GENE BEK weten te vinden om de teams aan te moedigen en te genieten van een mooi voetbalweekend. Uiteraard zal het horecateam ook voor u klaar staan om iedereen te voorzien van een lekker drankje en iets te eten.

Het volledige programma van het toernooi, als ook de live uitslagen tijdens het toernooi, zijn te vinden op de volgende website of via de Tournify App die te downloaden is in Google PlayStore/ Apple App store:

www.tournify.nl/live/rksvbekkerveldjeugdtoernooi

Voor alle teams aan het toernooi wordt ook een lunch verzorgd door A Gene Bek met de hulp van Sligro Heerlen.

Uiteraard was dit toernooi niet mogelijk geweest met de hulp van een behoorlijk aantal sponsoren en nog groter aantal vrijwilligers. Onze dank hiervoor is natuurlijk groot!!

Boshuizen Bouw , NarinxRitzen Accountancy en belastingadvies, IJdeltuit by Chantal, Thuis Partners advocaten, Spauwen l Werrij , Jobhunting Uitzenden , Kleinen Personenvervoer, Tandartsenpraktijk pro-tand

Affiche Bekkerveld

Geef een reactie