Hoofdmenu

Gezellige straatmarkt Roebroekweg Heksenberg

 

Zondag 17 juli is er in de wijk Heksenberg een gezellige straatmarkt en dan specifiek plaats vindende op de Roebroekweg, welke weg ook bekend staat als doorgangsweg visa versa naar Heerlerheide. De organisatie draagt dientengevolge dan ook zorg voor volop koopjes, muziek, o.a. met een terras voor Café Heksenberg met leuke muziek. Het gaat wederom een gezellige, gratis toegankelijke, straatmarkt worden met de nodige verrassingen. Genoemde markt is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Overigens is de organisatie in de vertrouwde handen van de bewoners van de Roebroekweg, dit keer ook.in samenwerking met Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek.

Straatmarkt Roebroekweg is een jaarlijkse activiteit waar jong en oud zeker iets van zijn gading kan vinden. De organisatie nodigt dan ook iedereen uit om een kijkje te komen nemen. Het loont beslist de moeite.

Overigens zijn er nog kramen te huur. Genoemde kraamhuur bedraagt 20 euro per kraam, inclusief zeilhuur. Interesse? Stuur een mail naar: straatmarkt.roebroekweg.heerlen@gmail.com

Archieffoto: organisatie(Volgend nieuwsbericht) »