Traditiegetrouw sluiten we samen het culturele seizoen af en blikken we vooruit naar het aankomende theaterseizoen. Dit doen we op zaterdag 23 juli met ons GRATIS te bezoeken Zomerfestival!

Luister naar muziek van Buzzard’s Brew, Damiën van Elburg, Dolce Vita, Yesterday en Marrowland (i.s.m. Husky Studio), neem deel aan een dansworkshop van 20Hertz of SalsaSuerte, train je lachspieren met Humor in Heerlen, waar Arjan Evertz en Roosje Petz (B) op het podium te zien zijn of beleef theater van Muziektheater Zuid.

De kunstmarkt mag zeker ook niet ontbreken! Een tal van kunstenaars presenteren hun werk aan het publiek van Cultuurhuis Heerlen. Van schilderijen tot ceramiek, voor iedereen wat wils

Ook zal kunstenares Miriam Vleugels ons voorzien van live actionpainting op muziek en de piano voltooien, waar zij eerder dit jaar mee begonnen is, op het evenement ‘Impuls’ (i.s.m. Jazz in Heerlen en SLIM Stichting Limburg Geïmproviseerde Muziek)

Kortom op deze dag is er van alles (gratis) te zien en te beleven van 14.00 u. tot 20.00 u. in Cultuurhuis Heerlen.

Geef een reactie