Hoofdmenu

Sef Vergoossen adviseur Raad van Commissarissen Roda JC

Sef Vergoossen gaat de Raad van Commissarissen (RvC) van Roda JC Kerkrade adviseren op het gebied van voetbaltechnische zaken.

Vergoossen was in de succesvolle periode 1998-2001 hoofdtrainer bij Roda JC Kerkrade. Vergoossen heeft een rijke staat van dienst in het internationale betaald voetbal en was als trainer behalve bij Roda JC ook werkzaam bij vv Holtum, EHC, VVV, MVV, KRC Genk, Al Jazira, Nagoya Grampus Eight, PSV en de KNVB.

Met Sef Vergoossen als adviseur bij de RvC wordt de portefeuille Voetbaltechnische zaken hiermee ingevuld.

Voorzitter Raad van Commissarissen Joop Janssen: “Met Sef Vergoossen halen we veel betaald voetbal ervaring binnen. Daarnaast kent Sef de club goed. In de afgelopen maanden is regelmatig contact geweest met Sef en andere kandidaten. Wij zijn verheugd dat Sef Vergoossen de RvC gaat adviseren en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking vanuit onze rol als toezichthouder van Roda JC Kerkrade.”

Sef Vergoossen: “In de recente gesprekken met de club heb ik veel vertrouwen gekregen in het pad dat de club twee jaar geleden is ingeslagen. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te dragen aan de club waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb.”

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno