Hoofdmenu

Doe mee aan de World Cleanup Day op zaterdag 17 september

Op zaterdag 17 september is het weer World Cleanup Day. Doet u ook mee? Bereid u dan voor op een gezellige, mooie en actieve dag. Deze wereldwijde opschoon-dag is het perfecte moment om je buurt, wijk, schoolplein, sport- of bedrijventerrein zwerfafvalvrij te krijgen.

Opschoonacties tijdens de World Cleanup Day. Gemeente Landgraaf gaat, samen met zo veel mogelijk inwoners, de straat op om de buurt zwerfafvalvrij te maken. Het levert een schone en opgeruimde buurt op. Dat willen we toch allemaal?

Aanmelden tot en met 5 september. Iedereen kan meedoen aan de World Cleanup Day. Je kan jezelf, je gezin, school/bso, groep/klas, team, (sport)vereniging of bedrijf aanmelden via de aanmeld-website van De Bries. Wij faciliteren iedereen bij deelname aan deze opschoon-dag, dan kunt u zorgeloos aan de slag.

Om u tijdig te voorzien van materialen is de uiterlijke aanmelddatum 5 september. Na 5 september kunnen inwoners zich niet meer aanmelden. Scholen hebben (i.v.m. de zomervakantie) de mogelijkheid om zich tot 12 september aan te melden. Scholen kunnen deelnemen in de twee weken na de World Cleanup Day.

Dubbele beloning met de Afvalbingo. Iedereen die zich aanmeldt in een groep (minimaal 5 personen), speelt automatisch mee met de Afvalbingo en maakt kans op mooie prijzen.

Wilt u meer informatie over de World Cleanup Day of over zwerfafval opruimen in Landgraaf? Neem dan contact op met Team Schoon en stuur een mail naar De Bries.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno