Vredeswandeling/Walk of Peace en Vredestreffen op zondag 18 september gaan niet door!

Het Vredesplatform Heerlen heeft dinsdagavond (13-9) vanwege de slechte weersvoorspelling voor aanstaande zondag 18 september met pijn in het hart besloten om de Vredeswandeling/Walk of Peace en het Vredestreffen niet door te laten gaan. Het verwachte weer (maximaal 15 0C en 88 % kans op regen) is van dien aard dat het risico erg groot is dat aangenaam vertoeven in de buitenlucht niet mogelijk is.

Het Vredesplatform heeft nog overwogen om een alternatief programma te organiseren op een overdekte locatie, maar dat bleek op zo’n korte termijn niet mogelijk. Ook het uitstellen van deze activiteiten tot de daaropvolgende zondag 25 september werd vanwege onvoldoende beschikbare menskracht niet haalbaar geacht.

Het idee van de combinatie van een Vredeswandeling en een Vredestreffen zullen we volgend jaar weer proberen uit te voeren.

De Stiltekring voor Vrede op zaterdag 17 september van 12.00-12.30 uur op het pleintje van de Promenade en de Honigmannstraat gaat volgens planning gewoon door.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie