Het expertisecentrum voor overgewicht en obesitas bij kinderen, COACH, bestaat 12,5 jaar! Om dit te vieren organiseren wij op 14 oktober 2022  van 13.30u – 15.30u

Wat kun je verwachten? Tijdens het symposium op locatie in het MECC Maastricht* zullen diverse sprekers hun expertise delen: we blikken terug op en kijken vooruit naar ontwikkelingen in de zorg, het onderwijs en de wetenschap rond het thema overgewicht bij kinderen. Het symposium wordt vormgegeven als een live talkshow waarbij verschillende gasten aan tafel en publiek aan het woord komen. Wij nodigen iedereen van harte uit om het symposium in persoon bij te wonen. Het is ook mogelijk om het symposium online te volgen en eventuele vragen online in te sturen.

Locatie: MECC Maastricht*

*Wij streven naar een on-site symposium. Wijzigingen in setting zijn onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen in het kader van de COVID-19 pandemie.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie